Eerder verschenen: "T van de SRV" en "Afslag Susteren".

Het is zijn derde boek, al ziet hij nagenoeg niets meer ....

Op de flyer over het boek staat:

"Als ik mijn tekst inspreek op mijn dictafoon, verschijnt de wereld die ik in mijn boeken omschrijf haarscherp op mijn niet meer werkend netvlies."

Ik vind het boek ook op bol.com maar een klik op de button voor het inkijkexemplaar doet het niet. Dat is jammer. In de boekhandel lees ik van een boek veelal een klein stukje en dat kon nu niet.

Ik schrijf naar bol.com en een paar dagen later doet de button het wel en lees ik de eerste pagina's. Die zijn MEESLEPEND en ik bestel het direct (€ 20,--, inclusief verzending).

Klik hier voor de teaser (een video) bij het boek:
https://www.facebook.com/officialmarcelherfs/videos/1323051928622293/

Ik heb het boek inmiddels gekocht en  gelezen boek en genoot. Het verhaal is sterker dan de meeste afleveringen van 'Flikken Maastricht'. Alle (vele) personages worden menselijk neergezet; je gaat van ze houden.

EEN PARELTJE, dit boek!

In het vredige Brabantse dorp Dillen wordt een dode gevonden. Ook nu worden de rechercheurs Wies Bont en Harry Geers op de zaak gezet. Maar wie is de dode?

Een zoektocht naar de identiteit van de dode blijkt een taaie klus te zijn. Dit is helaas niet de enige tegenslag. Als hen het eerste aanknopingspunt ruw wordt ontnomen zitten ze met de handen in het haar.