Je zit in een café en bestelt iets van de kaart.

En dan zie je aan de achterkant van die kaart drie vragen.

Deze:


WARUM BIST DU HER?

HAST DU ANGST VOR DEM TOD?

FÜRST DU EIN ERFÜLLTES LEBEN?


Ik las dit eerste boek van Strelecky in het duits, maar het verscheen oorspronkelijk in het engels. Dat was is 2003 onder de titel "The Why Are You Here Café". De eerste uitgave in het duits was in 2007 (aus dem Englischen von Bettina Lemke). Het exemplaar dat ik op 30 oktober 2020 in Kleve kocht is uit de 50e Auflage van 2020.


Natuurlijk is dit boek er ook in het nederlands als "The Why Café; een inspirerende reis naar jezelf".

Hier is het tweede deel:


Thijs Lindhout had in 2019 een interview met John Strelecky:

In het leven gaat het om de juiste keuzes maken. En dat is niet altijd makkelijk. Maar alleen de keuze voor jouw pad brengt je naar een gelukkiger leven. Dat is waar ik het met John Strelecky 1,5 uur over heb gehad. John heeft wereldwijd meer dan 3 miljoen boeken verkocht. Zijn bekendste boek is ‘The Why Café’. Dit boek gaat over het ontdekken van jezelf. In het interview hebben we het over hoe je letterlijk en figuurlijk op zoek kunt gaan naar jezelf, hoe belangrijk verbinding is en hoe je achter jouw definitie van succes komt. Dit interview is verplichte kost als je bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en al helemaal als je nu op een keerpunt in je leven staat.

Bron: https://thijslindhout.nl/intens-160-een-inspirerende-reis-naar-jezelf-john-strelecky/Oravante: Hoe kom je waar je echt wilt zijn?