ORAVANTE <> TOVENAAR

Hussel de letters van mijn bedrijfsnaam Oravante en je vindt het woord Tovenaar ....

Eigenlijk was het andersom. Mijn bijzondere vriendin Gaby begon haar mails aan mij altijd met 'Lieve Tovenaar'. Ze dacht natuurlijk niet dat ik kan toveren, maar eigenlijk ben ik wel een beetje een tovenaar. Op de een of andere manier ben ik best wel handig en komt het vaak wel goed. Toen ik een bedrijfsnaam zocht heb ik met scrabblestenen met het woord tovenaar gespeeld, tot ik op Oravante uitkwam. Ik onderzocht het woord op google en vond het slechts ergens als een achternaam en het woord bleef bij me. Ora betekende toch uur? En Avante betekende toch Vooruit? Dat is weliswaar in verschillende talen, maar Oravante klonk ook goed en zo werd de bedrijfsnaam ORAVANTE.

Dit deel van mijn site gaat specifiek over TOVEREN, over TIJD, over KLOKKEN en KALENDERS, over SYNCHRONICITEIT, over TOVERKRACHT, over BETOVERING, over MAGIE, over HOCUS-POCUS, enz. maar eigenlijk gaat mijn hele site erover. Kijk eens tussen de je betoverende PARELS en spiedt eens voorzichtig door al die geheimzinnige SYSTEMEN.

De letters van ORAVANTE kunt je trouwens ook husselen naar NOVA ARTE, mijn 'vernieuwende kunst'. Voel eens wat ik laat zien van mijn geschilderde sferen of laat je zomaar meevoeren op mijn INTUïTIEVE PAGINA.


A L O H A M O R A   


Alohomora (let op de o in het midden) is een spreuk uit de Harry Potter boeken en opent deuren ....
Alohamora (met in het midden een a) is de titel van de nieuwsbrief die ik onregelmatig per mail verstuur!