IMG_4274

Ter gelegenheid van mijn verjaardag in 2021, ontving ik van mijn hartsvriend Cees een sms'je. Het zag er wat 'technisch' uit met heights, <body>, </head>, enz. maar het bevatte ook ergens een verwijzing naar een plaatje: IMG_4274..jpg.
Google toonde me direct een aantal afbeeldingen met deze bestandsnaam en al snel vermoedde ik dat Cees me een plaatje van 'The prune Matisse tree' had willen sturen van de kunstenaar Paul Klemann. Ik ga zijn huis binnenkort eens voor het eerst bekijken, dus mogelijk was dit een vooraankondiging van hoe het er ongeveer uit zal zien.


Cees is altijd drie dagen na mijn verjaardag jarig, zodat ik vandaag eens ging bekijken of ik niet ook zo'n bijzonder sms'je zou kunnen sturen. Ik husselde de cijfers achter IMG_ en vond met de cijfers van laag naar hoog een prachtige bloemenkist en met de cijfers van hoog naar laag geschikt het kunstwerk 'Connecting fields'.


Het sturen van een verwijzing naar deze pagina zal mijn felicitatie van vandaag (28 juli) vergezellen. En het zou zomaar kunnen zijn dat hiermee een traditie ontstaat .....

Door 'zomaar' te zoeken, doe je veelal bijzondere vondsten.

IMG_4274

Paul Klemann - The prune Matisse tree

IMG_2447

IMG_7442

Connecting fields (Art Center Horus)