Terug naar IN G

Klik op de afbeelding hier links om terug te gaan naar de startpagina.
House for sale (songs)

Terwijl ik de titel voor deze update-pagina (Hoe gaat het met de verkoop?) typ, hoor ik 'House for sale' als songtekst in mijn oor. In mijn herinnering is dat een nummer van Margriet Eshuis. Ik ga dat nummer natuurlijk zo ook even opzoeken op YouTube en voeg het dan toe.

Een andere song over verhuizen is natuurlijk het nummer 'Het oude huis' van Willeke Alberti.
Aan JOUW huis, zijn veelal zoveel herinneringen verbonden.

Rob de Nijs zingt nu "Dag vader en dag moeder. Dag zuster Ursula. Ik zie het hier niet zitten, Ik ga naar Amerika!"

HOE GAAT HET MET DE VERKOOP?

Van de week (het is nu donderdag 22/4) waren er drie bezichtigingen. Bij het nabellen van bezichtigers 1 en 2 hoorde onze makelaar dat voor deze belangstellenden het huis qua indeling niet aansloot. Wij maakten van twee slaapkamers ooit één en de badkamer groter. En in de dakkapel die we lieten plaatsen, plaatsten we zelf een tussenwandje.
Gelukkig waren er bij bezichtigers 3 hele enthousiaste geluiden over de inrichting van de keuken. Twee vaatwassers? Twee koelkasten? Enz.

Dan nu - naast de sentimenten en mogelijke onderhandelingstactieken ('We moeten teveel verbouwem" = "We willen een lagere prijs ?") - even over de cijfers van Funda . Onze makelaar zegt over het lage aantal 'bewaringen' dat er mogelijk technisch iets niet goed gaat bij Funda. Dit heeft hij nog niet eerder meegemaakt. Mogelijk gaat hij het huis er daarom nog even afhalen en weer terugplaatsen. We wachten het af.


That nice young couple is breaking up ....

Het kraken van de derde tree ....